«Любіть свою Україну і будьте вдячні тим, хто віддав життя за неї»: урок мужності в гімназії

33771D2A DB6C 45C6 9C83 6DA8652662DA

«Любіть свою Україну і будьте вдячні тим, хто віддав життя за неї», – під таким гаслом відбувся інтегрований урок з музики та літературного читання у 4-А класі НВК «СЗШ№2-гімназія».

На уроці діти поринули у далеке минуле нашого краю, часи визвольної боротьби українського народу,  дізналися про одяг, стиль життя та традиції козаків. Вчитель музики Анна Петровська розповіла про сучасних лірників. Провела цікаві паралелі щодо подій на Майдані та війні на сході країни з пророчими словами Великого Кобзаря Тараса Шевченка.

Учитель літературного читання, майстриня «хоробрих сердець», Галина Возняк зуміла творчо та цікаво поглибити знання учнів про важкі випробування українського народу, про події давно минулі і сучасні, про героїв колишніх і нинішніх.

Учні підготували “хоробрі сердечка” як символ пам’яті та вдячності нашим Героям і усі разом прикрасили чарівне дерево.Безперечно, ті посіяні зернини добра, поваги та любові до рідного краю проростуть в майбутньому і з нині ще юних школяриків виростуть справжні патріоти!

A4949B6D B087 4CC8 83AA 48B86CE3602D